Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Flensmonteur

Beschrijving:

Wij zijn op zoek naar een Flensmonteur.

Als flensmonteur ben je verantwoordelijk voor monteren en demonteren van tijdelijke installaties die onze operators gebruiken om installaties in de petrochemie leeg, schoon en gasvrij te maken. 
Je kunt zelfstandig en vanaf tekeningen werken volgens de vooraf opgestelde veiligheidsvoorschriften en werkinstructies.

Het werk is specialistenwerk, je wordt daarom intern verder opgeleid. De interne opleidingen worden eventueel aangevuld met externe veiligheidstrainingen zoals bijvoorbeeld, omgaan met kwik, diverse gassen instructies (H2S, HCN, CO, etc.), hoogwerker, heftruck en werkvergunning houders training.

 Het werk bestaat voornamelijk uit:
-Opstellen, aansluiten, losmaken en weer verwijderen van tijdelijke installaties zoals leidingwerk, pompen, afsluiters, slangen, warmtewisselaars, ketels, compressoren, en circulatie en opslagtanks
-Het veilig openen en sluiten van installaties waar mogelijk nog productresten in zitten
-Het monteren en demonteren van appendages om zo een tijdelijke aansluiting te kunnen maken op de installatie van onze klant
-Het laden en lossen van de vrachtwagens waarmee wij onze materialen transporteren
-Incidenteel kan je worden ingezet bij reinigingswerkzaamheden, bijvoorbeeld droogijs stralen, soda stralen, assisteren bij het chemisch reinigen, of hogedruk reinigen, mits je hiervoor de benodigde trainingen en instructies succesvol hebt afgerond

Gewenste achtergrond:
-Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen de petrochemie
-Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer
-Je bent in het bezit van een geldig Vca-certificaat
-In het bezit zijn van de volgende certificaten is een zeer grote pre:

Je bent incidenteel bereid om:
-In de weekenden of in de avonden te werken
-In het buitenland te werken
-In de kost te gaan voor de duur van een project

Wij bieden jou:
Je kunt rekenen op een afwisselende baan met alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Een functie waarin je veel verschillende werkzaamheden verricht en geen dag hetzelfde is. Je komt te werken in een organisatie met een goede werksfeer, waarbij mogelijkheden zijn voor het volgen van opleidingen en wordt gecommuniceerd in korte lijnen. Daarnaast bieden we arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn, afhankelijk van kennis-en ervaringsniveau.

Heb je interesse in de bovenstaande vacature, dan ontvangen wij graag een Curriculum Vitae van je.
Dit kan per e-mail naar: mailto:waalwijk@maximjob.nl
Voor meer informatie kun je bellen 0416-675130.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Flensmonteur, Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden