Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Proces operator 3 ploegen

Beschrijving:

Proces operator

 

Wij zijn op zoek naar proces operators voor in 3 ploegendienst. Onze opdrachtgever is een unieke producent van hoogwaardige, op maat gemaakte dierenvoedingsproducten voor honden en katten. In deze functie als procesoperator bewaak je het productieproces voor deze voedingsmiddelen.

 

Wie ben jij?

 

- MBO werk/denk niveau
- Zelfstandig en secuur kunnen werken
- Verantwoordelijkheidsgevoel
- Gedreven/flexibel en meedenkend
- Communicatief
- Technisch inzicht
- Werkend in 3 ploegen

 

Wat bieden ze?

Een dynamische omgeving binnen een organisatie die veel belang hecht aan goed werkgeverschap. Eerlijkheid, transparantie en ontwikkeling zijn kernwaarden die hoog in het vaandel staan. Je krijgt verantwoordelijkheid en je kan laten zien waarom jij juist die medewerker bent die ze zoeken. Daarnaast een goed salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid voor een vast dienstverband.

Heb je interesse in de bovenstaande vacature? Dan ontvangen wij graag een Curriculum Vitae van je.
Dit kan per e-mail naar: waalwijk@maximjob.nl
Voor meer informatie kun je bellen 0416-675130.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Proces operator 3 ploegen, Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden