Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Transportreiniger

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau, zijn wij per direct op zoek naar een transportreiniger voor een fulltime dienstverband voor in ieder geval de komende maanden, wellicht langer. De locatie is gevestigd op industrieterrein Katsbogten in Tilburg. 

Over de werkgever:

Een informele en gezellige werkgever gelegen in Tilburg. Het bedrijf bestaat al heel wat jaren en is dus ervaren en betrouwbaar. Je komt te werken in een vast team. De opdrachtgever werkt met de CAO tankstation en wasbedrijven.

Over de vacature:

Je wordt ingeroosterd van maandag tot en met zaterdag(ochtend). De werktijden zullen liggen tussen 8:00 en 18:00, incidenteel tot 19:00 uur.

Met hogedrukreinigers ga je trucks schoonspuiten. Dit doe je in een grote ''wasstraat'' in een bedrijfshal. Je werkt in teamverband.

Over jou:

Je bent fulltime en flexibel beschikbaar voor de komende maanden of langer. Heb je een tussenjaar, dan kunnen wij hiervoor ook informeren.

Je vindt het prettig om fysiek werk te doen. 

Interesse in deze afwisselende baan?

Stuur jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl of app naar 0640611565. Voor meer informatie kun je bellen 0135219615 of om een afspraak te maken bij ons op de vestiging. We leggen je graag meer uit over de vacature. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Transportreiniger, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden