Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Fulltime kwekerijmedewerker

Beschrijving:

Per november 2020 heeft onze opdrachtgever ruimte voor een fulltime kwekerijmedewerker (minimaal 32 uur). 

 

Wat ga je doen?

 

Je wordt ingezet op het rooien van bomen. Deze tijdelijke rooiperiode is in de maanden november/december en februari/maart/april. De precieze rooiperiode is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij strenge vorst kan er niet gerooid worden. Zoek je werk voor lange duur en ligt jouw interesse in werk in de groenvoorziening, dan zijn er misschien mogelijkheden voor lange duur. 

 

Het betreft fysiek werk. Je werkt buiten op het land in weer en wind en binnen in een grote loods. De bomen die gerooid moeten worden staan bij het bedrijf zelf, maar ook op diverse andere percelen in deze omgeving waar je met een berijfsvervoer naartoe gaat. Je werkt samen met meerdere collega's.

 

De bomen worden machinaal gerooid. Het handwerk ga jij doen, zoals:

 

  • Zakken om de kluiten van de bomen binden (broeken)
  • Stroppen om de bomen doen, zodat deze beladen kunnen worden
  • Assisteren bij het verplaatsen van de bomen vanaf de grond op een vrachtwagen
  • Stroppen loshalen van de bomen
  • Alle overige voorkomende binnen- en buitenwerkzaamheden
  • Op en af de vrachtwagen klimmen en springen hoort er ook bij

 

Over jou:

 

Je hebt geen bezwaar tegen wat zwaarder buitenwerk in alle weersomstandigheden. Onze relatie zoekt een gemotiveerde collega, die de wil heeft om aan te pakken. Het is prettig als je al enige ervaring in de groenvoorziening of een opleiding richting groen hebt. Dit is geen vereiste. Zin hebben in deze werkzaamheden is wel belangrijk.

 

Ben jij geen persoon om binnen vier muren te werken? Zoek je afwisselend werk in de buitenlucht? Dan is dit de baan voor jou.

 

Over het salaris:

 

Het salaris wordt bepaald aan de hand van de CAO open teelten. Je krijgt via ons wekelijks uitbetaald.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Fulltime kwekerijmedewerker , Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden