Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Inpakker

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zijn wij per direct op zoek naar een inpakker/productiemedewerker. Je gaat mondkapjes inpakken in enveloppen en doosjes. 

Er wordt de komende periode veel drukte verwacht bij het bedrijf dat zich in Haaren bevindt, en het werk variert van minimaal 1 tot maximaal 5 dagen per week op oproepbasis. Vooral de komende weken wordt veel drukte verwacht en zal je veel dagen ingezet kunnen gaan worden.

De werktijden zijn van 9:00 - 17:30 van maandag t/m vrijdag. Wanneer je  in de avonden beschikbaar bent, vragen we je ook te reageren. 

Interesse in deze mooie vacature ? 

Stuur jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Heb je vragen bel 0135219615 of app 0640611565.  Vraag naar Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Inpakker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden