Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Vrachtwagenchauffeur

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zijn we per direct op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur.

Over het bedrijf:

Het bedrijf vervoert geproduceerde isolatieplaten, prefab kappen en isolerende dakelementen naar diverse locaties, o.a. groothandels en bouwplaatsen.

Jouw functie:

Als chauffeur ben je verantwoordelijk om de goederen op de juiste bestemming af te leveren. Je bent het visitekaartje van het bedrijf. De goederen los je door middel van een kooiaap, of deze worden door een hijskraan rechtstreeks vanuit de oplegger gelost. je werkt voornamelijk door een hijskraan rechtstreeks vanuit de oplegger gelost. Je werkt voornamelijk doordeweeks en in dagdienst, grotendeels in de Benelux en soms in Frankrijk of Duitsland. Eens keer in de  10 weken verblijf je een week in België, waar je onderweg bent voor het bedrijf.

Jouw profiel:

  • In het bezit van Code 95, een rijbewijs CE en digitale bestuurderskaart
  • Een aantal jaren ervaring als vrachtwagenchauffeur
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring met een kooiaap of bereid dit te leren
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel, gedreven en klantgericht

Wat bieden wij je: 

Een marktconform salaris, inclusief vergoedingen en toeslagen (volgende de CAO beroepsgoederenvervoer). Een stabiele en uitdagende functie binnen een gezellig en gedreven team. Een eigen volledig uitgeruste truck en de mogelijkheid om voldoende overuren te maken. 

Interesse in deze baan?

 

Bel 0135219615, app 0640611565, e-mail oisterwijk@maximjob.nl of loop binnen aan de Burg. Verwielstraat 3A in Oisterwijk. De contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur. We zien uit naar jouw reactie. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Vrachtwagenchauffeur, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden