Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Magazijnmedewerker

Beschrijving:

Onze opdrachtgever zoekt ter uitbreiding een fulltime magazijnmedewerker voor lange duur. Je krijgt direct een contract bij de werkgever zonder tussenperiode via het uitzendbureau. 

Deze vacature is ontstaan doordat het bedrijf sterk groeiend is. Deze groei is recent ontstaan, omdat zij een ervaren en betrouwbare groothandel zijn, die zeer goed staat aangeschreven in Europa. Het bedrijf heeft ongeveer 60 medewerkers in dienst en zij benaderen elkaar infomeel. De magazijnruimtes en kantoren zijn modern, met veel daglicht, strak en schoon. Een prettige en overzichtelijke werkplek.

Je gaat fulltime het vaste team in het magazijn versterken. De werktijden zijn tussen 8.30 en 18.00. Volgens rooster werk je af en toe een late dienst, zodat de orders die dag nog verzonden worden. Je werkt in teamverband, maar ook zelfstandig werkend ben je sterk. Enige logistieke werkervaring is een grote pre. Ook is het mooi meegenomen als je iets met een reachtruck kunt. Onze opdrachtgever zoekt een nieuwe collega die een positieve instelling heeft, initiatief toont, meedenkt en werk ziet. Jouw Nederlandse taalvaardigheid is uitstekend. Verder kun je fysiek zonder enige problemen een pakket van 30 kg tillen. 

Wat ga je doen?

  • Binnengekomen goederen ontvangen, uitpakken en op locatie leggen
  • Artikelen inboeken
  • Orders picken
  • Verpakken van orders
  • Verzendklaar maken van orders
  • Verwerken van retouren
  • Ompakken van goederen, denk aan labelen, afwegen en verpakken
  • Opruimen en schoonhouden van het magazijn

Een salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding. Tussen € 1.700,00 en  € 2.000,00 bruto per maand op fulltime basis. 

Interesse in deze baan bij een dynamisch bedrijf? Bel 0135219615, app 0640611565 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl. We leggen je graag meer uit over deze functie en komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Magazijnmedewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden