Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Productiemedewerker Assemblage

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever in Raamsdonksveer zoeken wij per direct een productiemedewerk(st)er assemblage. Onze opdrachtgever zoekt een fulltime medewerk(st)er voor lange duur met uitzicht op een contract.

 

Over de functie:

Je gaat van losse onderdelen een eindproduct in elkaar zetten. Het gaat hier over het assembleren raamdecoraties. Een mooi en trendy product van hoogwaardige kwaliteit. Technisch inzicht is vereist. De werkzaamheden worden staand uitgevoerd. Het betreffen geen zware werkzaamheden, maar je bent wel de hele dag staand en fysiek bezig. Je wordt gedurende de eerste periode ingewerkt door je naaste collega's (een team van 6 personen). De werktijden zijn van 8.00 tot 17.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Je komt te werken in een schone en prettige werkomgeving. De betaling loopt via de CAO metaal en techniek.

 

Over jou:

  • Je hebt technisch inzicht. 
  • Je bent per direct en fulltime voor lange duur beschikbaar.
  • Je kunt staande fysieke werkzaamheden fulltime uitvoeren.
  • Je beheerst de Nederlandse taalvaardigheid goed tot uitstekend (Engels is een pre).
  • Je denkt mee, bent proactief en een aanpakker.
  • Verder kun je na de training on the job zelfstandig werken, maar ben je daarbij ook een collegiale teamspeler.

 

Interesse in deze baan?

Bel 0162522600 of stuur een e-mail naar raamsdonksveer@maximjob.nl. Vraag naar Liesbeth Verhoeven. Ik kom graag in contact met jou. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Productiemedewerker Assemblage, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden