Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Productiemedewerker Oisterwijk

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever in Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime productiemedewerker. De vacature is voor lange duur. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag in dagdienst. Ben je tijdelijk voor de komende maanden beschikbaar, dan verzoeken we je ook te reageren.

 

Over de functie?

Je staat aan een machine te werken. Soms werk alleen en soms met een collega. Je voert materiaal in de machine en het eindproduct haal je eruit. Je controleert het product, maakt het schoon met bijvoorbeeld een borstel en legt het product op een stapel waarbij je de telling bijhoudt. Je werkt dus staand, maar het betreffen geen zware producten. Werkschoenen zijn verplicht. Bij enkele machines draag je gehoorbescherming.

 

Over het bedrijf:

Een innovatieve onderneming die al heel wat jaren bestaat en zich door blijft ontwikkelen. Je komt te werken in een ruim en overzichtelijk bedrijfspand. De sfeer is informeel.

 

De verdiensten zijn bij 21 jaar en ouder € 1.681,00 bruto per maand. Dit is exclusief 8% vakantiegeld.

 

Interesse in deze baan of wil je meer informatie?

Bel 0135219615, mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl of app 0640611565. Vraag naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We leggen je graag meer uit over deze baan.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Productiemedewerker Oisterwijk, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden