Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Intercedent

Beschrijving:

 

Ben jij representatief en communicatief vaardig? Neem jij snel initiatief en staat collegialiteit bij jou hoog in het vaandel? Kom bij ons werken als intercedent!

Wat ga je doen?

In deze uitdagende functie ben je werkzaam als een echte duizendpoot. Je bent gastheer/gastvrouw en het centrale contactpunt voor werkgever en werknemer; je ontvangt mensen op kantoor en staat ze te woord. Je beantwoordt de telefoon en verzorgt intakes met flexkrachten.

Tevens ben je de tussenpersoon voor bedrijven en werknemers. Je probeert de juiste personen bij elkaar te zoeken om te zorgen voor de juiste match. Vervolgens zorg je voor de administratieve taken die hier bij horen. In deze functie ben je dus zowel administratief als commercieel werkzaam.

 

Wie ben jij?

Als Intercedent ben je een echte aanpakker en neem je makkelijk initiatief. Je bent energiek, ziet kansen en vind plezier in het maken van de juiste match tussen flexkracht en bedrijf. Ervaring is niet nodig, wel de wil. Je wordt namelijk intern opgeleid tot een volwaardig intercedent. Je hebt HBO werk - en denkniveau bij voorkeur richting commerciële economie, en enige ervaring in de sales, je bent 40 uur in de week beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel dan ben jij onze kandidaat!

 

Wie zijn wij?

Maxim Uitzendbureau is hét uitzendbureau van Brabant. Met onze drie vestigingen in Oisterwijk, Raamsdonksveer en Waalwijk gaan wij tot het uiterste om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij onderscheiden ons door maximale investering in contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkracht.

Je komt te werken op de vestiging Raamsdonksveer en werkt nauw samen met een directe collega maar je zult ook regelmatig telefonisch contact hebben met de andere vestigingen voor vragen of gezellig een praatje.

Heb je interesse in deze uitdagende en afwisselende vacature? Stuur dan je CV en motivatie naar info@maximjob.nl  t.a.v. de heer Van Keulen.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Intercedent, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden