Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Assemblagemedewerker

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Waalwijk, zijn wij per direct op zoek naar een assemblagemedewerker voor fijn technische assemblagewerkzaamheden, voor minimaal 32 uur per week.

Aanstelling zal in de eerste instantie via het uitzendbureau zijn, bij gebleken geschiktheid is een direct dienstverband bij de opdrachtgever bespreekbaar. 

Over het bedrijf:

De opdrachtgever is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van interconnectie oplossingen. Zij zijn adviseur en fabrikant van specifieke kabels, interconnectie modules en connectoren voor de branches Automotive, Healthcare, Sensor industrie, Hightech Equipment en Green Technology.

Over de functie: 

Als assemblagemedewerker wordt je ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden, die verband houden met de vervaardiging van de meest uiteenlopende kabelassemblages, zoals het voorbewerken kabels en draden (knippen/strippen/vertinnen), het assembleren van contacten en stekkers aan draden en kabels (zowel machinaal als handmatig), het verrichten van fijne soldeerwerkzaamheden aan connectoren en printplaten en een stukje kwaliteitscontrole.

Uiteraard krijg je een interne training om de werkzaamheden volgens onze kwaliteitsstandaarden uit te kunnen voeren.

De functie-eisen: 

  • Enig technisch inzicht op minimaal VMBO-T/LBO niveau;
  • Goede ogen, niet kleurenblind en rechtshandig
  • Goede fijne motoriek, fingerspitzen gevoel
  • Kwaliteitsbewust
  • Zelfstandig, geconcentreerd, gefocust kunnen werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring met solderen en draad, kabelverwerking is een pre
  • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Waalwijk
  • Liever niet rokend

Voor ons zijn drive, het juiste gevoel voor techniek en de wil om een uitdaging aan te gaan, belangrijker dan specifieke opleidingseisen.

Interesse? Dan ontvangen we graag een Curriculum Vitae van je. Dit kan per e-mail oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen 013-5219615 of 06-40611565. We zien uit naar jouw reactie.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Assemblagemedewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden