Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Timmerman Werkplaats Ervaren

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zijn wij per direct op zoek naar een timmerman werkplaats ervaren voor een fulltime dienstverband. 

Je komt te werken in een gemotiveerd, jong en gezellig klein team. Het bedrijf richt zich voornamelijk op projecten in de renovatie- en restauratiebranche. Je kunt hierbij denken aan kloosters, kerken, kastelen, industrieel erfgoed en monumentale panden. 

Jouw werkzaamheden:

We zoeken een ervaren timmerman werkplaats die ervaring heeft met het machinaal prduceren van ramen,  deuren, kozijnen en overige objecten. Ook de voor- en afmontage hoort bij jouw taken. Wanneer jij kennis hebt van CNC aansturing, Weinig Conturex of Biesse Rover is dit een pre.

Jouw profiel:

  • Woonachtig is de omgeving van Oisterwijk
  • Minimaal 5 jaar ervaring als werkplaats timmerman
  • In het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer
  • Minimaal voor de duur van 6 maanden beschikbaar
  • Eigen gereedschap in bezit
  • De voorkeur wordt gegeven aan een kandidaat met VCA

Heb je interesse, dan bel of e-mail ons. Telefoon 013-5219615, e-mailadres oisterwijk@maximjob.nl. Je kunt vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Timmerman Werkplaats Ervaren, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden