Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Hulpkracht hoveniersbedrijf

Beschrijving:

 

Voor een hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hulpkracht.

De werkzaamheden zijn erg divers, maar bestaan onder andere uit het assisteren van de  hoveniers, bijmaaien van het gras, opperen en alle andere voorkomende werkzaamheden.

Bij goed functioneren kun je veel kanten op binnen dit bedrijf, aangezien het drukste seizoen van het jaar eraan gaat komen. Ze zijn dan ook bereid je van alles te leren, zolang je gemotiveerd bent en van aanpakken weet.

Lijkt het jou leuk om deze functie aan te pakken en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren naar deze functie. E-mail jouw gegevens naar raamsdonksveer@maximjob.nl.  Bellen kan ook, via 0162-522600. Je kunt vragen naar Sylvana van der Vlist. We komen graag in contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Hulpkracht hoveniersbedrijf, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden