Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Timmerman Ervaren

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zijn wij per direct op zoek naar een ervaren timmerman voor een fulltime dienstverband.  

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de werkplaats bij het bedrijf.  Je gaat op de werkplaats meedraaien met het produceren (vanaf tekening) van de prefab buitenverblijven, en gaat tevens mee installeren op locatie.

Interesse in deze interessante vacature? Stuur dan jouw Curriculum Vitae naar Maxim Uitzendbureau Oisterwijk oisterwijk@maximjob.nl. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Liesbeth Verhoeven, Suzanne Couvreur telefoon 0135219615 of 0640611565 . Onze vestiging kun je vinden in het centrum van Oisterwijk, Burg. Verwielstraat 3A.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Timmerman Ervaren, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden