Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Medewerker Werkplaats Kozijnen

Beschrijving:

 

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime medewerker werkplaats kozijnen voor lange duur met uitzicht op een contract.

Over de functie:

De werkzaamheden worden uitgevoerd n een grote overzichtelijke werkplaats, waarin meerdere medewerkers werkzaam zijn. Elke medewerker beheert als het ware zijn eigen ‘’ afdeling’’. Na de inwerkperiode is het mogelijk dat je op meerdere werkplekken ingezet wordt. Uiteraard is onderling overleg mogelijk en werk je nauw samen met je collega’s.

De werkvoorbereider is jouw leidinggevende en aanspreekpunt bij vragen.

De werkplek die jij gaat vervullen, omvat de laatste bewerking met betrekking tot de montage van kunststof kozijnen en deuren. Je gaat onder andere het beslag op de kozijnen/deuren

bevestigen. Dit betreft in de meeste gevallen maatwerk. In sommige gevallen bij een groter project, is het seriematig werk. Vanaf de tekening bekijk je welke onderdelen je nodig hebt voor de afwerking, soms is het een driepuntssluiting, draaikiepraam, regulier kozijn of een andere constructie. Het benodigde materiaal zoek je op in het magazijn en uiteraard let je goed op dat het juiste besla op het kozijn of de deur wordt bevestigd.

 

Wat vragen we van je:

Een gemotiveerde en meedenkende werkinstelling. Niet passief, maar actief meedenkend. De werkzaamheden worden staand uitgevoerd en je bent de hele dag fysiek in de weer. Onze opdrachtgever staat

We staan voor deze functie open voor ervaren medewerkers die soortgelijke werkzaamheden eerder verricht hebben of ervaring hebben met daaraan gerelateerde taken. Je bent fulltime en voor lange duur beschikbaar. Verder beheers je de Nederlandse taal goed.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en voldoe je aan de gestelde eisen? Reageer dan snel en stuur je Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Bij vragen kun je bellen 013-5219615 en vragen naar Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Medewerker Werkplaats Kozijnen, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden