Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Hovenier Leerling en Ervaren Hovenier Oisterwijk

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau, zijn wij per direct op zoek naar een assistent hovenier of een ervaren hovenier.

De medewerkers gaan vanaf de meimaand meehelpen als processierups bestrijder, en eventueel schoffelen, snoeisel opruimen en afvoeren, harken, assisteren bij het planten, assisteren bij het leggen van bestrating, etc. Deze baan is uitermate geschikt voor ongeschoolde werknemers of studenten die momenteel enkele maanden geen studie volgen en graag buiten werken. 

De zelfstandige werkend hovenier pakt vanzelfsprekend alle voorkomende werkzaamheden zelfstandig aan en is geschoold in deze richting. 


Wat vragen wij:

- Passie voor bomen

- Bereid de handen uit de mouwen te steken

- In bezit van e bij b e/f c rijbewijs of bereid dit te halen


Wat bieden wij:


- Prettige werksfeer in een dynamische professionele organisatie

- Goede arbeidsvoorwaarden en salaris

- uitgebreid machine en wagenpark en prachtige uitvalsbasis met eigen opslagterrein

- Goede doorgroeimogelijkheden

- Afwisselende werkzaamheden in de regio Oisterwijk


Vragen over deze vacatures? Bel 0135219615 en vraag naar Liesbeth Verhoeven. Sowieso interesse? E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Bekijk ook www.maximjob.nl.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Hovenier Leerling en Ervaren Hovenier Oisterwijk, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden