Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Logistiek Medewerker Oisterwijk

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij een fulltime logistiek medewerker voor lange duur.

 

Over de relatie:

Een groeiend mkb bedrijf gevestigd in Oisterwijk werkzaam in de metaal gerelateerde branche. Er heerst een informele werksfeer. Er vindt geen productie plaats. Het bedrijf is werkzaam in opslag, ompak en uitgifte. Het logistieke team is relatief klein (2 personen).

 

Over de functie:

Het betreft een allround logistieke functie. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Het lossen van containers, het uitpakken en sorteren van orders, tellen van artikelen, de uitgesorteerde artikelen op locatie leggen, kwaliteitscontrole, bestellingen klaarzetten. Het betreffen metalen producten en sommige pakketten wegen wat zwaarder. Je werkt mede met een heftruck. Ook voer je af en toe bestellingen af en aan met een bestelwagen. Sporadisch enige eenvoudige handelingen met de computer, logistiek gericht. De werktijden zijn van 8.00 tot 17.00 uur. 

 

Over jou:

  • Je hebt recente logistieke werkervaring.
  • Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat en hebt recente ervaring met de heftruck.
  • Technisch inzicht is een pre.
  • Je bent de Nederlandse taal goed machtig en kunt goed tellen.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Verder ben je een aanpakker, ben je flexibel, kun je goed samenwerken in een klein team en vindt je fysiek werk geen probleem.
  • Enige ervaring met de computer.

 

Interesse in deze leuke baan:

E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl of bel 0135219615 of app 0640611565. Binnenlopen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk kan uiteraard ook. Jouw contactpersonen zijn Suzanne Couvreur en Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Logistiek Medewerker Oisterwijk, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden