Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Logistiek medewerker, tijdelijk

Beschrijving:

Voor een mooi bedrijf in Raamsdonksveer zijn wij per 1 april op zoek naar een logistiek medewerker. 

Het gaat om een tijdelijke functie, ter vervanging van een vaste werknemer.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, innoveren, installeren, trainen en onderhouden van zorgtechnologie voor zorginstellingen.


Wij zijn op zoek naar een ervaren logistiek medewerk(st)er, die door middel van een paklijst kan orderpicken en gegevens kan verwerken in het systeem. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld gereedschap of onderdelen, die gebruikt worden door het eigen personeel om op locatie producten te onderhouden of installeren.

Ben jij de ervaren logistiek medewerk(st)er met affiniteit in het werken met systemen die we zoeken? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons  via 0162-522600.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Logistiek medewerker, tijdelijk, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden