Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Tekenaar Bouwkundig AutoCAD

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever in Oisterwijk, zoeken wij per direct een bouwkundig tekenaar AutoCAD. Het betreft een fulltime functie (40 uur, minder uur in overleg) voor lange duur met uitzicht op een contract.

 

Over de functie: 

Je gaat projecten uitwerken, tekenen en behandelt opdrachten zelfstandig van A tot Z. Deze projecten gaan particulieren aan en grotere projecten, hierbij heb je onder andere contact met de sales en aannemers. Je neemt je verantwoordelijkheid en bij vraagstukken trek je bij de juiste persoon aan de bel. Doorgroeien in andere werkzaamheden is mogelijk. Je werkt veelal in Oisterwijk. In overleg ga je soms samen naar projecten toe. 

Over jou:

Je bent thuis in de bouwbranche en hebt ervaring met AutoCAD. Heb je kennis van HSBCAD, Exact en/of MS Office dan is dit helemaal geweldig. Vanzelfsprekend heb je een relevante MBO+/HBO opleiding gevolgd. Kunnen samenwerken is van groot belang. Verder ben je niet terughoudend, kun je goed communiceren en ben je enthousiast. 

 

Interesse:

E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen 0135219615, appen 0640611565 of maak een afspraak. Onze bezoeklocaties is in het centrum van Oisterwijk Burg. Verwielstraat 3A. De contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur. We staan je graag te woord. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Tekenaar Bouwkundig AutoCAD, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden