Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Productiemedewerker Inpakker

Beschrijving:

Voor een bedrijf in Udenhout, zoeken wij per direct een productiemedewerker voor de dagen dinsdag, woensdag en donderdag. De duur van de opdracht is ongeveer 2 tot 4 weken. De werktijden zijn van 7.00 tot 17.00 uur.

Je gaat je bezighouden met de productie van seizoensproducten. Dit doe je in teamverband. Het betreft staand werk aan productiemachines. Werken volgens hygiene voorschriften is van belang. Jouw Nederlandse taalvaardigheid moet goed zijn.

Interesse? Bel 0135219615 of app 0640611565. Jouw gegevens kun je e-mailen naar oisterwijk@maximjob.nl. Je kunt ons bezoeken aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. Je kunt vragen naar Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Productiemedewerker Inpakker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden