Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Commercieel medewerker binnendienst

Beschrijving:

 

Voor een mooi bedrijf in Oosteind zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst!

 

Als Commercieel Medewerker Binnendienst voer je werkzaamheden uit voor de klant en ter ondersteuning van de buitendienst medewerkers. In deze rol is er voldoende ruimte om je te ontwikkelen, ideeën te delen en proactief te kijken naar verbeteringen. Je bent gedreven om de telefoon op te pakken, om de klanten te helpen met hun vragen en daarbij voorkomende werkzaamheden mee af te handelen. Daarbij pik je de signalen op om vervolgens de juiste acties in te zetten.

Het team bestaat uit 8 medewerkers, een klein team waardoor je ook soms bijspringt op werkzaamheden die eigenlijk niet tot jouw taken behoren maar wel in het belang zijn van de eindklant of de organisatie.

 

Functie inhoud:

·         Je bent het aanspreekpunt voor relaties, klanten en collega’s waarbij je hun vragen zo goed mogelijk beantwoordt;

·         Je begeleidt de bestellingen van nieuwe en bestaande klanten waarbij je een optimale customer service verleent;

·         Je verwerkt en handelt orders af, waarbij je contact onderhoudt met klanten, leveranciers en vervoerders zodat je een perfecte offerte creëert.

 

Jouw profiel:

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je daadkrachtig, nieuwsgierig, relatiegericht, organisatorisch en wil jij graag meehelpen om als team en organisatie te groeien. Je bent zeer gedreven om resultaten te behalen en de administratie zorgvuldig bij te houden.

 

Wij vragen:

·         MBO+ / HBO werk- en denkniveau met 3 jaar ervaring in een administratief commerciële functie;

·         Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

·         Goede kennis van MS Office en ervaring met een CRM systeem.

 

 

Ben jij na het lezen van deze vacature gemotiveerd geraakt en lijkt het je leuk om mee te werken aan de groei van een mooi bedrijf? Solliciteer dan naar deze functie! Stuur jouw cv en motivatiebrief naar raamsdonksveer@maximjob.nl . Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons via 0162-522600. We horen graag van je!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Commercieel medewerker binnendienst, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden