Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Schoonmaker Haaren Parttime

Beschrijving:

Voor een locatie in Haaren zoeken wij per direct een parttime schoonmaakmedewerker voor lange duur.

 

Over de vacature:

Het gaat om twee avonden per week van circa drie uur per avond. De avonden zijn in overleg. Je gaat verspreid over de week werken, bijvoorbeeld dinsdag en donderdag. Je werkt met één collega samen.  

Je gaat kantoren, keuken, toiletten, kantine, entree en gangen schoonmaken. Het project heeft twee locaties die vlakbij elkaar op het erf gesitueerd zijn, een wat ouder monumentaal kantorenpand en een kantine gecombineerd met een toiletgroep. Je gaat deze ruimten met tweeën schoonhouden.

Over jou:

Je bent parttime beschikbaar voor lange duur en hebt enige ervaring met schoonmaken. 

Interesse?

Bel 0135219615 of app 0640611565. Ook kun je jouw gegevens e-mailen naar oisterwijk@maximjob.nl of loop binnen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur kunnen je meer vertellen over de vacature. We komen graag in contact met jou. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Schoonmaker Haaren Parttime, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden