Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

E-Commerce medewerker Content

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Project Medewerker Content (product informatie) voor een van de webshops van een snelgroeiend en succesvol e-commerce bedrijf. Het is in eerste instantie op projectbasis, van een half jaar tot een jaar, als onderdeel van de herinrichting van de e-commerce afdeling van het bedrijf.

De functie:

Je hebt een uitvoerende rol binnen de organisatie als het gaat om de kwaliteit en kwantiteit (verrijking)van productinformatie van het ruime assortiment. Je werkt nauw samen met de collega's binnen de e-commerce en van de andere afdelingen in het bedrijf. Jouw dagelijkse bezigheden richten zich er op om stapsgewijs de productinformatie te verbeteren en te verrijken. Afhankelijk van jouw eigen capaciteiten en wensen bestaat de mogelijkheid om na afronding van het project door te groeien in een generieke e-commerce functie binnen de organisatie. 

Jouw profiel:

  • MBO - niveau
  • Bovenmatig leergierig
  • Zelfstartend vermogen en executiekracht. Getting things done!;
  • Goed overweg kunnen met Excel
  • Uitstekende schriftelijke vaardigheden
  • Affiniteit met e-commerce en/of marketing
  • Geschreven Engelse taal kunnen lezen en begrijpen

Over het bedrijf: 

Je komt te werken in een moderne vestiging met een geavanceerd distributiecentrum. De verkoop van de producten uit een assortiment van ruim 12.000 artikelen geschiedt rechtstreeks, voornamelijk via de webshops. 

Heb je interesse, dan vernemen wij graag een bericht van je. Dit kan telefonisch 0135219615 of 0640611565 of e-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Je kunt jouw sollicitatie richten aan  Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

E-Commerce medewerker Content, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden