Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Recreatiemedewerkers Voorjaar/Zomer

Beschrijving:

Voor een recreatiebedrijf in Oisterwijk, zoeken wij voor de maanden april tot en met september recreatiemedewerkers. 

Vacature Medewerker Kassa:

Jij zorgt dat de gasten bij binnenkomst prettig, enthousiast en kundig behandeld worden. Je hebt contact met gezinnen, ouderen, jongeren, etc. en alle groepen benader je correct en geduldig. Ook de telefoon beantwoord je. Bij grote drukte kun je prioriteiten stellen en ben je stressbestendig. Eventueel kan deze functie uitgebreid worden met werkzaamheden als toezichthouder.

Om deze functie te vervullen beschik je over de benodigde zwemvaardigheid, verder ben je allround inzetbaar, wil je in de periode april tot en met september veel werken, ben je flexibel en ben je bereid om via de opdrachtgever het EHBO, BHV en Reanimatiediploma te behalen.

Vacature Toezichthouder:

Je bent verantwoordelijk voor alles wat in en rondom het zwembad gebeurt. Je houdt alles scherp in de gaten en grijpt in wanneer het nodig is. Je draagt mede zorg voor optimale veiligheid samen met je collega's. Naast het bewaken van de veiligheid, zorg je ook voor orde, netheid en hygiëne in en rondom het zwembad.

Je bent in het bezit van EHBO, BHV en reanimatiediploma of bent bereid dit te behalen, je bent minimaal 18 jaar, beschikt over de benodigde zwemvaardigheid (hiervoor leg je een zwemtest af), ben je beschikbaar in de periode april tot en met september, ben je flexibel, communicatief vaardig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

Medewerker Buitenbad en Dag Verantwoordelijke:

Dit is een allround vacature waarbij je bovengenoemde werkzaamheden verricht. 

Je beschikt over de benodigde zwemvaardigheid (hiervoor leg je een zwemtest af), ben je beschikbaar in de periode april tot en met september, ben je flexibel, communicatief vaardig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ook ben je bereid om via de opdrachtgever een EHBO, BHV en Reanimatiediploma te behalen. 

 

Interesse en reageren:

Heb jij interesse in één van deze vacatures of een combinatie? Laat het ons weten. Stuur een E-mail met Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Je kunt ons bereiken op tel. 0135219615 of via WhatsApp 0640611565 of bezoek ons aan de Burg. Verwielstraat 3A in Oisterwijk. We komen graag in contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Recreatiemedewerkers Voorjaar/Zomer, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden