Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Inkoper/trader

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zijn wij per direct op zoek naar een inkoper/trader. 

 

Over het bedrijf: 

Je komt te werken voor een leverancier/groothandel in de medische middelen. Vanuit de moderne ogende vestiging en tevens zeer geavanceerd distributiecentrum, worden de klanten dagelijks voorzien van de producten.  De combinatie van een optimale leverbetrouwbaarheid, een zeer breed assortiment en perfecte service is waar het bedrijf voor staat.  Ruim 80 gepassioneerde en ambitieuze medewerkers maakt het bedrijf tot een van de snelst groeiende en meest succesvolle bedrijven in de sector.  Je komt te werken bij een zeer ambitieuze en toonaangevende organisatie.

 

Jouw taken:

Je gaat proactief en zelfstandig op zoek naar de beste deals. Je krijgt hierin de vrijheid oom je eigen deals te sluiten en relaties aan te gaan met nieuwe afnemers en leveranciers. Door slim in te kopen en producten met een fair value weer te verkopen, zorg je dat het bedrijf  haar ambitie kan waarmaken: haar klanten helpen de exploitatiekosten te verlagen.

 

 • Spin in het web binnen het bedrijf met betrekking tot de (inter)nationale handel (in-en verkoop) 
 • Wanneer de mogelijkheid daar is, koop je volume in en zet je deze af in verscheidene markten. 

 

Jouw profiel:

Met jouw handelsintuïtie laat je geen deal lopen en je denkt altijd een stap vooruit. Met charme en service weet jij alles voor elkaar te krijgen.  Bovendien ben je integer, proactief en heb je een goedlachse persoonlijkheid. Je werkt vanuit het kantoor te Oisterwijk, waar je samen met jouw andere 8 collega's van de afdeling inkoop open en enthousiast samenwerkt.

 

Functie-eisen: 

 • Je bent resultaatgericht en het maken van deals zit in je bloed
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring       
 • Hbo werk- en denkniveau        
 • Je bent internationaal georiënteerd en je beheerst uitstekend de Nederlandse en de Engels taal. Beheersing van de Duitse of Franse taal is een pre
 • Je bent een harde en serieuze werker, maar beschikt ook over een gezonde dosis humor
 • Uitdagende functie in een enerverende en sterk groeiende organisatie
 • Platte organisatiestructuur met korte, snelle beslissingslijnen
 • Open bedrijfscultuur met een aangename werksfeer en werkomgeving
 • Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke (door) groeimogelijkheden
 • Goede prestaties worden beloond

 

E-mail jouw Curriculum Vitae of gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor nadere informatie kun je bellen 0135219615 en vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. Binnenlopen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk kan ook. We komen graag in contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Inkoper/trader, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden