Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Productiemedewerker 2 ploegen

Beschrijving:

 

Voor een bedrijf in de omgeving Raamsdonksveer zijn wij per direct op zoek naar een productiemedewerker voor de 2-ploegendienst.

 

Het bedrijf is gericht op de winning, inkoop, bewerking en verkoop van minerale grondstoffen. Ze hebben 214 productielocaties waaronder 3 in Nederland. De locatie waar je komt te werken richt zich op de verwerking van minerale grondstoffen tot fijnpoeder.

 

Functie-omschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van logistieke en productiewerkzaamheden, zodanig dat grondstoffen en eindproducten tijdig en in de aangegeven hoeveelheid beschikbaar zijn. De werkzaamheden zullen bestaan uit het aanvoeren van grondstoffen naar het maalbedrijf, laden/lossen van vrachtwagens, afvullen van verpakkingen en het bewerken van eindproducten en grondstoffen.

 

Je achtergrond:

Wij zoeken een enthousiaste, proactieve collega. Je bent communicatief vaardig en resultaatgericht. Je bent iemand met een flexibele houding die goed overzicht kan houden.

 

Je bent in het bezit van een heftruck en/of laadschop certificaat;

Je bent flexibel en wil graag werken in 2-ploegendienst;

Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal;

Je hebt enige ervaring met werken in een productie omgeving;

Je woont in de omgeving van Raamsdonksveer.

 

Wij bieden:

Een marktconform salaris;

Een uitdagende en afwisselende functie;

Een informele werksfeer met leuke collega's.

 

Word jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Wil jij graag een kijkje nemen binnen het bedrijf? Reageer dan snel met je CV en een motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen ons via telefoonnummer 0162 522600.

 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Productiemedewerker 2 ploegen, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden