Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Schoonmaker en Catering 24-40 uur

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zoeken wij per direct een medewerkster huishoudelijke dienst. Het gaat om een modern, nieuw pand.

Jouw taken:

Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het schoonhouden van het bedrijf in de breedste zin van het woord en met name de algemene - en sanitaire ruimten. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het verzorgen van de lunch en catering tijdens de middagpauze. De werktijden zijn van 6:30  07:00 uur tot ongeveer 15:00 -15:30 uur.  De werkzaamheden zijn van maandag t/m vrijdag. De voorkeur wordt gegeven aan een fulltimer, maar de functie is ook door parttimers in te vullen.  

Jouw profiel:

  • Je bent een persoon die netjes, accuraat en schoon werkt
  • Je vindt het fijn om er voor te zorgen dat alles er weer spik en span uitziet. 
  • Ervaring in een  soortgelijke functie kan zeker helpen, maar persoonlijkheid en inzet is zeker zo belangrijk

Over het bedrijf:

Het bedrijf stelt alles in het werk om je prettig te laten voelen. Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, fijne collega's, een goed werkomgeving en prima voorwaarden. Daarnaast biedt het bedrijf je een stevig commitment. Ben jij de nieuwe collega die we zoeken,  dan zit je hier voor jaren goed. 

Heb je interesse? Dan bel 0135219615 en vraag naar Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur of e-mail jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Schoonmaker en Catering 24-40 uur, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden