Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

horeca medewerkers

Beschrijving:

 

Horeca personeel  gezocht!

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiast horeca personeel. Onze opdrachtgever is een modern, sfeervol sushi en grill restaurant in de omgeving Waalwijk. Ze zijn vooral op zoek naar mensen voor in de afwas, maar ook voor in de bediening, in de keuken en achter de bar.

Het restaurant zelf is iedere dag van de week geopend van 16:00 tot 22:30.  Je werkt in de middagen en avonden. Meestal begin je rond 15:30 of 16:00. Hoelaat je klaar bent hangt af van de drukte, maar met jouw flexibele instelling is dat voor jou geen probleem. De dagen waarop je werkt kunnen in overleg worden bepaald, zodat het goed te combineren is. Als de samenwerking voor beide kanten bovendien goed bevalt, is een lange termijn dienstverband mogelijk. Mooi toch?

Ben je flexibel, netjes en houd je van aanpakken? Neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden! Stuur een mail naar waalwijk@maximjob.nl of bel naar 0416-675130


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

horeca medewerkers, Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden