Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Productiemedewerker Werkplaats Interieurbouw

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij per januari 2020 een fulltime productiemedewerker werkplaats interieurbouw.

 

Over de functie: 

Het nauwkeurig produceren en afwerken van hout- en plaatmateriaal. Dit doe je handmatig en machinaal. De werkzaamheden omvatten het produceren van een interieur voor een supermarkt, zoals schappen opgebouwd uit latjes om levensmiddelen in te leggen. Je gaat onderdelen egaliseren, schuren, aflakken, de juiste hoeveelheid latjes aftellen, assembleren en in elkaar schroeven, eventueel ook op maat zagen, afkorten, etc. Het betreft maatwerk waarbij nauwkeurigheid van belang is. Je verricht deze werkzaamheden in een werkplaats in teamverband.

 

Over jou:

  • Je bent per januari fulltime beschikbaar voor lange duur
  • Je bent handig, hebt technische affiniteit en interesse om in een werkplaats producten van hout en plaatmateriaal handmatig en machinaal af te werken
  • Je werkt nauwkeurig
  • Je bent flexibel, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, bent bereid om indien nodig en in overleg over te werken

 

Over de werkgever:

Een MKB bedrijf die kwalitatief en hoogwaardig maatwerk levert aan retail, bedrijven en particulieren op interieurbouwgebied. Het betreft een informeel bedrijf, dat de afgelopen jaren een sterke groei heeft doorgemaakt. 

 

Interesse?

E-mail jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor nadere informatie kun je bellen 0135219615 of app 0640611565 of loop even binnen aan de Burg. Verwielstraat 3a in Oisterwijk. We komen graag in contact met jou. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Productiemedewerker Werkplaats Interieurbouw, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden