Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Productiemedewerker keuken

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker voor een beschikbaarheid van ongeveer 38 uur per week, die alle voorkomende werkzaamheden bij dit bedrijf wil aanpakken. Je gaat je bezighouden met onder andere het assisteren bij het bereiden van bestellingen.

Over de werkgever:

Het bedrijf verwerkt verswaren voor restaurants, traiteurs, winkels, instellingen, etc. Het betreft een relatief klein en gespecialiseerd bedrijf met vele jaren ervaring dat groeiend is. Het is een informele relatie met korte lijnen. Je komt te werken in een team met circa 5 personen. 

Over de functie:

De werktijden zijn van 7:00 uur tot 15:00 uur of later, waarbij vrijdag en zaterdag vaste werkdagen zijn. De overige dagen worden in overleg bepaald. Je werkt in een gekoelde omgeving met  een team van ongeveer 4 medewerkers.

De werkzaamheden zijn:

  • Vacumeren van porties aan een grote vacuüm verpakkingsmachine
  • Bestellingen in de bus zetten voor de chauffeur
  • Ruimen en schoonmaken van werkbladen en afwassen
  • Verpakkingen afvoeren richting de container
  • Koelcellen en werkruimtes schoonmaken
  • Voorbereiden van verswaren
  • Eventueel bezorgen van bestellingen

 

Heb je interesse? Dan bel 0135219615 en vraag naar Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur of e-mail jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Productiemedewerker keuken, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden