Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Assemblagemedewerker

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij een fulltime allround medewerker assemblage. Je gaat stoelen en bedden in elkaar sleutelen. Dit doe je in een klein team in een schone en nette werkomgeving. De eerste maanden werk je op uitzendbasis. Na een wederzijdse klik, krijg je een contract aangeboden door de werkgever zelf.

Over de functie:

Je wordt verantwoordelijk voor het assembleren van stoelen en bedden. Van losse onderdelen een eindproduct in elkaar sleutelen en de eindcontrole en testwerkzaamheden verrichten. Het betreffen kwalitatief hoogwaardige producten die aan strenge normen en eisen moeten voldoen. Deze werkzaamheden verricht je in een klein team.

Over jou:

  • Deze baan verlangt technisch inzicht
  • Recente werkervaring met het in elkaar sleutelen van producten en/of een recent gevolgde technische opleiding is gewenst (geen eis)
  • Je bent gemotiveerd, weet van aanpakken, bent een doener, ziet werk
  • Fysieke werkzaamheden willen aanpakken
  • Je denkt oplossingsgericht
  • Flexibel: Alle voorkomende werkzaamheden willen aanpakken
  • Je bent fulltime beschikbaar voor lange duur

Over de werkgever:

Een stabiele, professionele en vooral prettige organisatie met een dorps karakter, die al ruim 40 jaar bestaat. Je komt te werken in een relatief klein, vast, rustig en informeel team, waarin gewerkt wordt maar ook ruimte is voor gezelligheid. De werkzaamheden verricht je in een een schone, nette en lichte werkomgeving. 

Interesse in deze functie als assemblagemedewerker? E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl, bel 0135219615, app 0640611565 of loop binnen aan de Burg. Verwielstraat 3A in Oisterwijk. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Assemblagemedewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden