Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Orderpicker Oisterwijk

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever gevestigd in Oisterwijk, zoeken wij met ingang van december een fulltime orderpicker in dagdienst. Deze vacature is ontstaan in verband met de verwachte decemberdrukte. Deze baan is uitermate geschikt voor een student die in de maand december geen studie volgt.

Ben je voor lange duur beschikbaar en blijkt tijdens de maand december dat jij en de opdrachtgever goed bij elkaar passen, dan zijn er mogelijkheden voor lange duur (uitzicht op een contract bij de opdrachtgever zelf). De werkzaamheden worden dan uitgebreider, allround magazijnmedewerker. De opdrachtgever verplaatst zich in 2020 naar Den Bosch. Dus per die datum is het handig als je beschikt over rijbewijs B en een auto.

Over de functie:

  • Je gaat je in de maand december voornamelijk bezighouden met het picken van orders. 
  • Dit betreft nauwkeurig werk. Je krijgt te maken met veel verschillende artikelcodes. Ook hanteer je enige snelheid m.b.t. het picken.
  • Je werkt in een klein en vast team.
  • Het magazijn is compact, overzichtelijk.
  • De te picken artikelen zijn goed hanteerbaar en in het algemeen niet zwaar. Vanzelfsprekend voer je het werk staand/lopend uit.
  • Blijf je voor lange duur bij deze opdrachtgever, dan worden de werkzaamheden uitgebreid. Je gaat je dan bezighouden met allround magazijnwerkzaamheden (van inkomende artikelen tot en met uitgaande bestellingen en alles ertussenin).

Over jou:

  • Je bent in de maand december fulltime beschikbaar. Zoek je werk voor lange duur, dan zijn er na een wederzijdse klik en de uitzendperiode ook mogelijkheden voor een contract bij de opdrachtgever zelf. Wel moet je dan bereid zijn om in Den Bosch te werken.
  • Je werkt nauwkeurig en hanteert een fijn werktempo.
  • Heb je al logistieke werkervaring, dan is dat top. Dit is geen vereiste.
  • Verder vinden wij een serieuze, gemotiveerde en enthousiaste werkhouding goed bij onze opdrachtgever passen.

Interesse in deze functie?

E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen 0135219615 of app 0640611565. Verder kun je ons ook bezoeken aan de Burg. Verwielstraat 3a in Oisterwijk. Vooraf een afspraak maken vinden we prettig. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Orderpicker Oisterwijk, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden