Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Logistiek Medewerker Boxtel

Beschrijving:

Voor een leuk, groeiend en professioneel installatiebedrijf in Boxtel, zoeken wij een fulltime logistiek medewerker voor lange duur. Dit ter vervanging van een vaste medewerker, die naar de buitendienst uitstroomt.

 

Over de functie:

Onze opdrachtgever zoekt een zelfstandig werkend logistiek medewerker, die werk ziet en het hele magazijn zelfstandig kan bestieren van inkomend, uitgaand tot en met het doen van bestellingen.

 

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de stroom van materialen en gereedschappen die benodigd zijn voor het realiseren van onze projecten. Deze werkzaamheden zijn het ontvangen van materialen, klaarzetten voor onze monteurs en incidenteel op de bouwplaats leveren van deze materialen. Daarnaast behoren ook tot je werkzaamheden alle administratieve handelingen die komen kijken bij het beheersen van ons logistieke project. Je zorgt bijvoorbeeld het binnenboeken van de materialen en het uitboeken bij levering met behulp van ons geautomatiseerd systeem.
Deze functie kan mogelijk worden uitgebreid met het bestellen van onze materialen en het beheren van de voorraad.

 

Over jou:

Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschrift. Daarnaast beschik je over een MBO werk- en denkniveau en een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met administratieve processen is een pre. Je beschikt over de volgende competenties: betrouwbaar, stressbestendig, analytisch, creatief en flexibel.

 

Interesse in deze baan?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en heb je interesse, dan stuur een e-mail met jouw Curriculum Vitae naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen met 0135219615. Je kunt vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Logistiek Medewerker Boxtel, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden