Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

enthousiaste gastheer/gastvrouw

Beschrijving:

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gastheer/gastvrouw!

Onze opdrachtgever verzorgt al meer dan 20 jaar op maat gemaakte koffieconcepten voor bedrijven en instellingen. Dit verzorgen ze via hun eigen koffielabel. Voor de afdeling Operatie Buitendienst zoeken ze per direct een gastheer/gastvrouw die de koffie/espressomachines bij hun klanten verzorgt en onderhoudt. Als gastheer/gastvrouw ben je ook het aanspreekpunt voor de klanten omtrent de dagelijkse drankvoorziening. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen over bijvoorbeeld afstellingen, smaakprofielen, storingen etc. Het is dus een functie waarin zowel klantcontact als onderhoud centraal staan.

 Wat ga je doen?

 In deze functie ben je verantwoordelijk voor het nakomen van de gemaakte afspraken over verzorging van de koffie/espresso machines en eventuele food en frisdrank machines bij twee klanten in Tilburg. Je werkzaamheden bestaan uit:

 

-          Bijvullen van ingrediënten , disposables en overige fris, snoep/snacks en verswaren

-          Uitvoeren van de reinigingsprocedure van de koffie/espresso machines

-          Naleving van de regels omtrent HACCP

-          Kleine technische meldingen verhelpen aan de machines, zoals bijvoorbeeld verstoppingen of een reset uitvoeren

 

Wat bieden ze?

 Werken bij deze opdrachtgever betekent onderdeel zijn van een ambitieus koffiebedrijf met korte lijntjes en een platte organisatiestructuur. Als gastheer/gastheer draag je bij aan de groei van deze mooie onderneming. Onze opdrachtgever biedt een contract voor minimaal 21 uur per week. Dit kan in de maanden oktober, november en december oplopen naar 30-40 uur per week. Het komt soms ook voor dat je een dag in het weekend werkt. Hier staat een mooie weekendtoeslag tegenover. Het maandsalaris bedraagt 1.075 bruto op basis van 21 uur. Daarbij komen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenopbouw en reiskostenvergoeding.

 

Wie ben jij?

 Jij bent een representatieve gastheer of gastvrouw die energie krijgt van klantcontact. Je bent behulpzaam en bereid om de bestellingen op iedere gewenste plek neer te zetten bij de klant. Bent in het bezit van een geldige VOG, waarvan CZ een kopie ontvangt. Je hebt een HACCP training gevolgd en/of bent bereid te werken volgens de richtlijnen van HACCP. Verder beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en ben je woonachtig in de regio Waalwijk.

 Herken jij jezelf in dit profiel? Dan horen we graag van jou! Je kunt je CV opsturen naar waalwijk@maximjob.nl. Voor vragen kun je bellen naar 0416675130 en vragen naar Debbie Reijnen of Bram Klein.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

enthousiaste gastheer/gastvrouw, Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden