Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Inpakmedewerker

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime medewerker inpak en productie.

Dit is een tijdelijke opdracht tijdens het drukke najaar/winter seizoen en de duur is tot kerst met eventueel een verlenging tot Pasen. 

Over de opdrachtgever:

Een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar bestaat, inmiddels al meer dan 50 personeelsleden in dienst heeft en nog steeds volop vernieuwend bezig is en groeit. Het betreft een specialist in zoetwaren. Zij produceren een uniek assortiment en daarnaast volop heerlijke seizoensartikelen. Alles van zeer goede kwaliteit. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort en direct. 

Over de functie:

Je gaat je bezighouden met het inpakken van (seizoens)producten. Dozen vouwen hoort hier ook bij. Dit doe je staand aan werktafels en aan productiemachines. Verder sla je gegoten producten uit de vormen. Beschik je over een bepaalde handigheid, dan kun je ook assisteren in het productieproces. Bijvoorbeeld het gieten van producten. Het werk is staand, maar fysiek niet zwaar. 

Over jou:

Staand werk is geen probleem voor jou. Verder heb je zin om te werken in een productie omgeving, waarbij je een heerlijk product gaat produceren en inpakken. Hierbij werk je zeer nauwkeurig en snel en neem je de regels omtrent hygiëne goed in acht (draagt een werkjas en dekt je haren af). De starttijd is lekker vroeg, 7.00 uur :-). Je werkt van maandag tot en met vrijdag. 

Interesse in deze baan?

E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl, bel 0135219615, app 0640611565 of breng een bezoek aan onze vestiging aan de Burg. Verwielstraat 3A in Oisterwijk. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Inpakmedewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden