Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Logistiek Facilitair Medewerker

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime logistiek facilitair medewerker die als schakel tussen de verschillende productieprocessen werkzaam is. Deze vacature is ontstaan door een interne verschuiving, is voor lange duur en met uitzicht op een contract.

Over de werkgever:

Een Brabants familiebedrijf dat al zo'n 50 jaar bestaat. Een betrouwbare en groeiende onderneming dat hoogwaardige en op maat gemaakte werken aflevert van ontwerp tot en met de montage op locatie en alles ertussen in. Bij het bedrijf werkt een vaste club aan personeel. Dit team is loyaal ten opzichte van elkaar en de werkgever. Er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Kortom een mooi bedrijf om voor te werken.

Over de vacature:

Door een interne verschuiving is deze functie ontstaan. Het is een baan in een technische omgeving waar je jouw eigen planning bepaald. Je wordt verantwoordelijk voor orde en netheid in de productie omgeving. Je houdt de werkplaatsen opgeruimd, maakt de machines schoon en leegt de containers, regelt overige facilitaire zaken en assisteert af en toe bij het productieproces (metaal). Je bent een interne schakel tussen allerlei processen door, een soort van conciërge.

Over jou:

  • Je ziet wanneer er werk gedaan moet worden en bent niet afwachtend (proactief)
  • Je kunt een heftruck besturen of wilt dit graag leren
  • Je bent de interne schakel en om deze reden is het prettig als je beschikt over goede en duidelijke communicatieve vaardigheden en altijd de veiligheid in acht neemt
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
  • Je bent oplossings- en servicegericht en weet fysiek van aanpakken 
  • Je bent fulltime voor lange duur beschikbaar

Interesse in deze vacature?

E-mail jouw CV naar oisterwijk@maximjob.nl, bel 0135219615, app 0640611565 of loop binnen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. Je kunt vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We leggen je graag meer uit over deze vacature.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Logistiek Facilitair Medewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden