Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Ondersteunend medewerker productie

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk zoeken wij een ondersteunende medewerker productie. Ben jij op zoek naar een baan in de techniek waarbij je jouw eigen planning bepaald? Dan zoeken we jou. 

Als ondersteunende medewerker wordt je breed ingezet en ben je erantwoordelijk voor orde en netheid in de productie omgeving. Je houdt de fabrieken opgeruimd, machines schoon en conainers leeg. Verder draag je zor voor allerhande facilitaire zaken en helpt af en toe mee in de productie indien dit jou interesseert.

Jouw profiel: 

  • Je ziet wanneer er werk gedaan moet worden en wacht niet af
  • Je kunt een heftruck besturen of wil dit graag leren bij ons
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je bent oplossings- en servicegericht en steekt graag je handen uit de mouwen; 
  • Je communiceert duidelijk en helder en begrijpt dat veilighheid altijd voorop staat

Wat bieden wij jou:

Je gaat werken bij een echt Brabants familiebedrijf, met daarbij passende normen en waarden. Mensen werken al lang en met trots en grote tevredenheid bij het bedrijf. Voor deze rol bieden we een passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Je krijgt in je functie volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. 

Interesse in deze baan en wil je meer informatie ontvangen? E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl of bel 0135219615 of loop even binnen aan de Burg. Verwielstraat 3a in Oisterwijk en vraag naar Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. We zien uit naar jouw reactie.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Ondersteunend medewerker productie , Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden