Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Industrieel Transport Reiniger

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zoeken wij per direct een industrieel transport reiniger voor 32 tot 40 uur per week voor lange duur. 

Over de werkgever:

Een informele en gezellige werkgever gelegen op het industrieterrein bij Berkel-Enschot. Het bedrijf bestaat al heel wat jaren en is dus ervaren en betrouwbaar. Je komt te werken in een vast team.  

Over de vacature:

Het is een nieuwe vacature voor 32 tot 40 uur voor lange duur. Je wordt ingeroosterd van maandag tot en met zaterdag(ochtend).

Met hogedrukreinigers ga je trucks schoonspuiten. Dit doe je in een grote "wasstraat" in een bedrijfshal.

Je werkt in teamverband.

Over jou:

Je bent 32 tot 40 uur en flexibel beschikbaar voor lange duur (heb je een tussenjaar, dan zijn er ook mogelijkheden). 

Je vindt het prettig om fysiek werk te doen.

Heb je interesse in deze baan? Bel 0135219615, app 0640611565, e-mail oisterwijk@maximjob.nl of loop binnen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. Je kunt vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Industrieel Transport Reiniger, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden