Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Hulpmedewerker Bouw

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau zoeken wij per direct een medewerker voor het uitvoeren van klussen: Schuren, schilderen, reparatie van daken, etc. Dit kan deeltijd en voltijd ingevuld worden. Er zijn tijdelijke mogelijkheden (student met tussenjaar) en mogelijkheden voor lange duur. 

 

Over de relatie:

Een relatief kleinschalig renovatiebedrijf gevestigd in de omgeving van Oisterwijk. Het bedrijf houdt zich bezig met schilderen, onderhoud en dakenrenovatie. Het bedrijf is werkzaam bij particulieren en bedrijven in de omstreken van Oisterwijk.

 

Over de functie:

Je gaat een ervaren schilder en/of dakdekker ondersteunen. Je vertrekt vanuit Oisterwijk/Haaren. Je gaat naar particulieren en bedrijven in Oisterwijk en omgeving. Je gaat daken renoveren, schoonmaken, het lek opsporen en het lek dichten. Het gaat veelal om bitumen daken. Je gaat ladder op en af om materiaal af te voeren en aan te voeren. Het is zwaarder werk, met rollen bitumen sjouwen, e.d. Daarbij werk je buiten in alle weersomstandigheden. Ook ga je een schilder ondersteunen met afplakken, schuren en schilderen.

 

Over jou:

  • Je bent per direct beschikbaar (deeltijd, voltijd, tijdelijk of voor lange duur). 
  • Je hebt zin om hand- en spandiensten in een bouwgerelateerde omgeving uit te voeren, te sjouwen
  • Buitenwerk vind  je geen probleem
  • Fysiek bezig zijn is jouw ding
  • Vanzelfsprekend heb je geen hoogtevrees

 

Interesse in deze functie:

Bel 0135219615, app of bel 0640611565 of e-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Uiteraard kun je ook bij ons binnenlopen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. Vraag naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Hulpmedewerker Bouw, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden