Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Boomkwekerij Medewerker

Beschrijving:

Per direct zoeken wij een medewerker boomkwekerij 32 tot 40 uur.

Over de functie:

Het betreft fysiek zwaarder werk. Je werkt buiten op het land en in de loods. De bomen staan bij het bedrijf zelf, maar ook op diverse andere percelen in deze omgeving waar je met bedrijfsvervoer naartoe gaat. Je werkt samen met meerdere collega's. Voor nu is er veel aanbindwerk, bomen aanbinden met binddraad. Later dit jaar gaat het werk verschuiven naar het rooien en beladen van bomen. 

Werkzaamheden:

  • Aanbinden van bomen met binddraad
  • Stroppen om bomen doen
  • Zakken om de kluiten binden (broeken)
  • Assisteren bij het verplaatsen van  de bomen vanaf de grond op een vrachtwagen
  • Stroppen van de bomen verwijderen
  • Alle overige voorkomende werkzaamheden

 

Over jou:

Ervaring of opleiding in de groenvoorziening mag, maar is zeker geen eis. Onze opdrachtgever vraagt een goede motivatie, de wil om aan te  pakken, fysiek buitenwerk willen verrichten onder alle weersomstandigheden.

 

Ben jij geen persoon om binnen vier muren te werken. Zoek je afwisselend werk in de buitenlucht, dan is dit de baan voor jou.

Je kunt reageren door ons een e-mail te sturen oisterwijk@maximjob.nl. Ook kun je bellen 0135219615 of appen 0640611565. Binnenlopen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk kan uiteraard ook. We komen graag in contact met jou. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Boomkwekerij Medewerker, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden