Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Medewerker Bediening

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever in Oisterwijk, zoeken wij per direct enkele ervaren medewerkers bediening voor lange duur. Er zijn mogelijkheden van 8 tot 38 uur per week. 

 

Over de functie:

  • Je draagt zorg voor het opnemen van bestellingen, het serveren van gerechten drankjes. Daarbij kun je advies geven over gerechten en wijnen. 
  • Hoger segment horeca met een persoonlijke en informele sfeer. Borden stapelen is er niet bij, je kunt met meerdere borden op je arm lopen. Qua kleding draag je een nette broek/pantalon en witte blouse. 
  • Er zijn fulltime en parttime mogelijkheden. Je wordt ingeroosterd van maandag tot en met zondag overdag en avond. Je bent dus flexibel. 
  • We zoeken gastgerichte, enthousiaste, representatieve, sociale en goed communicatief vaardige medewerkers. Ook beschik je over een gezonde dosis humor :-)))). 

 

Heb je interesse in deze functie? Bel 0135219615, app 0640611565 of e-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Een bezoek brengen aan de vestiging in Oisterwijk kan ook. Je kunt ons vinden in het centrum van Oisterwijk aan de Burg. Verwielstraat 3A. We komen graag in contact met jou. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Medewerker Bediening, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden