Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Montagemedewerker Hout Werkplaats

Beschrijving:

Voor een werkgever gevestigd in de omgeving van Oisterwijk, zoeken wij een fulltime medewerker werkplaats voor lange duur met uitzicht op een contract. 

 

Over het bedrijf:

Een ambachtelijke werkplaats, die nieuwe projecten aanneemt en renovatie. Zij concentreren zich niet op woningbouw en seriewerk, maar op maatwerk en bijzondere projecten (musea, kerken, oude boerderijen, etc.). 

 

Wat ga je doen:

Je gaat allerlei werkzaamheden in de timmerwerkplaats verrichten, zoals montage, afwerken, schuren, assemblage en machines bedienen. Dit doe je in een klein en vast team. De werktijden zijn van 7.45 tot 16.45 uur van maandag tot en met vrijdag.

 

Over jou:

Onze opdrachtgever staat open voor ervaren medewerkers en medewerkers die wel wat met hout kunnen, maar nog in de leerfase zitten. Je moet wel handig zijn en nauwkeurig kunnen werken.

 

Wil je meer weten over deze vacature of heb je sowieso interesse? Bel 0135219615 of stuur een e-mail naar oisterwijk@maximjob.nl of app 0640611565.

Een bezoek brengen aan Maxim Uitzendbureau Oisterwijk gevestigd aan de Burg. Verwielstraat 3a in  het centrum van Oisterwijk kan natuurlijk ook.

We komen graag in contact met jou. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Montagemedewerker Hout Werkplaats, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden