Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

ervaren woningstoffeerder en meubelbezorger

Beschrijving:

 

We zijn per direct op zoek naar een ervaren woningstoffeerder/meubelbezorger!

 

Onze opdrachtgever is een aanbieder van diverse meubels en woonartikelen voor binnenshuis. Denk hierbij aan onder andere banken, stoelen, bedden, gordijnen en vloeren. Het is een echt familiebedrijf en ze hebben een eigen showroom in Waspik. Persoonlijke aandacht en klantgerichtheid heeft dit bedrijf hoog in het vaandel staan.

 

Wat ga je doen?

Als woningstoffeerder  en meubelbezorger heb je bij deze opdrachtgever erg afwisselend werk. Je zult voor een deel bezig zijn met het leggen van vloeren. Op een ander moment bezorg je meubels bij mensen thuis en help je mee bij het netjes plaatsen van de meubels in de woonkamer. Daarnaast mag je ook meewerken aan het plaatsen van raamdecoratie. Een actieve functie waarin je veel in contact staat met de klanten. Je werkt in teamverband en gaat altijd samen met een collega op pad.

 

Wat bieden ze?

 

-          Een afwisselende functie binnen een vakkundig en professioneel bedrijf

 

-          Als je de juiste kwaliteiten in huis hebt, de mogelijkheid om op lange termijn door te groeien naar een verkoopfunctie of leidinggevende functie

 

-          Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en leeftijd

 

Wie ben jij?

Jij bent iemand die ervaring heeft met de benoemde werkzaamheden. Het werk als woningstoffeerder en meubelbezorger kent voor jou geen geheimen.

Voor dit werk kom je veel bij particulieren thuis. Representativiteit en goede sociale vaardigheden zijn daarom ook zeer belangrijk. Verder vragen wij een fulltime beschikbaarheid voor de lange termijn.

 

Ben jij degene die we zoeken? Dan ontvangen we graag een CV van je. Je kunt dit sturen naar waalwijk@maximjob.nl. Voor vragen over deze vacature kun je bellen naar 0416675130 en vragen naar Bram Klein of Debbie Reijnen.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

ervaren woningstoffeerder en meubelbezorger, Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden