Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Commercieel Medewerker Binnendienst Autotechniek

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zoeken wij per direct een fulltime verkoper binnendienst, junior of ervaren.

Je komt te werken in een onafhankelijke auto onderdelen specialist. We zoeken een resultaat gedreven individu om het drukke en groeiende verkoopteam in Oisterwijk te versterken, welke levert aan klanten in de Benelux en alle Duitstalige landen van Europa. 

Profiel:

  • We zoeken een heldere denker, met een positieve kijk gekoppeld aan uitstekend time management en organisatie vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift - Duitse taal is een pre
  • Auto technische opleiding en/of ervaring is vereist
  • Computerkennis
  • Rijbewijs is een pre
  • Verkoop ervaring is een pre 

Deze functie  is voor een kandidaat met een interesse in auto's of een technicus die zijn ervaring wil gebruiken als verkoper. Verder ben je een stressbestendige doener, handson mentaliteit, informeel en heb je kennis van Nederlands en Engels (Duits is een pre). 

We bieden een fulltime werkweek van maandag t/m vrijdag met een marktconform salaris afhankelijk van ervaring. De vacature is met uitzicht op een contract voor onbepaalde duur. 

Voldoe je aan bovenstaand functieprofiel? Reageer dan per e-mail oisterwijk@maximjob.nl of bel 013-5219615 of app 06-40611565. Binnenlopen aan de Burg. Verwielstraat 3a in het centrum van Oisterwijk kan uiteraard ook. Je kunt vragen naar Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. We zien uit naar jouw reactie. 


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Commercieel Medewerker Binnendienst Autotechniek, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden