Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Manusje van alles

Beschrijving:

 

Voor een leuk bedrijf in Raamsdonksveer zijn wij op zoek naar een manusje-van-alles! Het bedrijf is gespecialiseerd in metaalbewerking en hier hebben ze hun handen vol aan. Hierdoor blijven veel kleine nevenwerkzaamheden liggen, en dat is waar jij te hulp schiet!

Om deze werkzaamheden te kunnen verrichten heb je geen ervaring nodig. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd en enthousiast bent en dat je het leuk vindt om veel verschillende werkzaamheden uit te voeren. Deze kunnen namelijk bestaan uit het inzetten van producten in de machines, het opruimen en sorteren van de gereedschappen, het schoonmaken en inpakken van de producten, het wegbrengen van orders,  het zagen van producten, enzovoorts.

Kortom, een zeer veelzijdige functie bij een bedrijf waar je, met de juiste instelling en motivatie,  ook nog eens de kans kunt krijgen om van alles te leren over het vak metaalbewerking.

Klinkt deze vacature jou als muziek in de oren en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze vestiging in Raamsdonksveer via 0162-522600. Ben je zo enthousiast geworden dat je meteen naar deze functie wilt solliciteren? Stuur dan je cv  en motivatie naar raamsdonksveer@maximjob.nl. We horen graag van je!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Manusje van alles, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden