Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Medewerker assemblage en reparatie

Beschrijving:

 

Voor een snel groeiende producent van elektronica in Waalwijk zoeken we naar een handige medewerker voor de reparatie en assemblage. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie, assemblage en installatie van diverse elektronica producten.

 

Wat ga je doen?

Je gaat meewerken aan de reparatie en assemblage van verschillende producten op de bedrijfslocatie in Waalwijk. Als je in het bezit bent van een geldig VCA certificaat, mag je ook mee naar klanten op locatie om accu’s te plaatsen voor datastations. Een erg afwisselende functie dus, waar je als liefhebber van elektronica echt je ei in kwijt kan.

 

De werktijden voor het werken op de bedrijfslocatie zijn van 07:00 tot 15:00/15:30.

Wanneer je meegaat naar klanten gelden er andere werktijden. Je vertrekt dan om 05:30 naar de werklocatie en om ongeveer 14:30 rijd je weer terug.

 

Wie ben jij?

Jij bent iemand met twee rechterhanden en affiniteit met techniek. Als je in het bezit bent van een geldig VCA certificaat heb je een grote pré. Dit geldt ook als je al kunt solderen. Verder ben je fulltime beschikbaar.

 

Wat bieden ze?

-          Werk voor de lange termijn bij een succesvol, groeiend bedrijf

-          Een beloning conform de CAO Kleinmetaal

 

Heb je interesse in de bovenstaande vacature, dan ontvangen wij graag een Curriculum Vitae van je.
Dit kan per e-mail naar: 
waalwijk@maximjob.nl
Voor meer informatie kun je bellen 0416-675130.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Medewerker assemblage en reparatie, Waalwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden