Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Magazijnmedewerker uitvoerend

Beschrijving:

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in Oisterwijk, zijn wij per direct op zoek naar  een magazijnmedewerker uitvoerend. De vacature dient voor onbepaalde tijd ingevuld te gaan worden.  Het betreft een fulltime functie. Het werk is fysiek zwaarder werk, wat dit meer geschikt maakt voor een mannelijke kandidaat. 

Over het bedrijf:

Het bedrijf vertegenwoordigt voor de Nederlandse markt zo'n 35 toonaangevende merken van 16 fabrikanten wereldwijd. Een zeer courant assortiment, levering uit voorraad en een snelle service maken van deze organisatie een toonaangevend bedrijf binnen de branche. Zij leveren een breed assortiment artikelen op het gebied van: machines, verlichting, gereedschap en opbergsystemen voor gereedschap aan vrijwel alle wederverkoopkanalen zoals technische handelsondernemingen, automaterialenzaken, ijzerwarenzaken en bouwmarkten. In het magazijn zelf zijn 21 personen werkzaam. 

Over de functie:

  • Het zo optimaal mogelijk laten verlopen van de gehele goederenstroom in het magazijn in een breed en afwisselend pakket van taken.
  • Een afwisselende, zelfstandige functie binnen een dynamisch bedrijf met een open en informele sfeer

Over jou:

Om voor deze functie in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende eigenschappen:

  • MBO niveau zodat je bijvoorbeeld snel met een ERP pakket overweg kunt
  • Je beschikt over relevante werkervaring in een magazijn
  • Nederlands sprekend
  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Integer
  • Je bent in het bezit van een heftruck certificaat of je bent bereid dit te behalen.

Het je vragen over deze functie en/of interesse in deze functie? Bel 0135219615, e-mail oisterwijk@maximjob.nl of loop binnen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. Jouw contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven of Suzanne Couvreur. We komen graag in contact met jou.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Magazijnmedewerker uitvoerend, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden