Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Leerling snijder

Beschrijving:

 

Voor een bedrijf in Werkendam zijn wij op zoek naar:

Leerling Snijder

 

We vragen geen specifieke opleidingseisen.

·         Je bent jong en energiek. Je hebt een flexibele instelling en bent bereid te leren.

·         Samen met de snijder verzorg je op één van onze drie snijmachines al het snijwerk voor het vervaardigen van brochures, boeken, mappen, briefpapier en folders.

·         Jouw taak is het transporteren van bedrukte en onbedrukte vellen van en naar de snijmachine waarna je de vellen opstapelt zodat ze gesneden kunnen worden.

 

 

Tijdens je werk krijg je een interne opleiding tot snijder zodat ook jij na goed doorlopen van de opleiding een volwaardig vakman bent.

Het betreft een 40-urige werkweek in een tweeploegendienst. Wij bieden in de eerste plaats een fijne en moderne werkomgeving.

Medewerkers kunnen daarnaast rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, geregeld in de grafische CAO. Natuurlijk investeren we in jouw toekomst en bieden we waar gewenst en waar mogelijk de kans jezelf verder te ontwikkelen.

 

 

Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken? Reageer dan snel met je CV en motivatiebrief via raamsdonksveer@maximjob.nl. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Sylvana van der Vlist of Ingrid Schellevis via 0162-522600.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Leerling snijder, Raamsdonkveer
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden