Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Interieurbouwer

Beschrijving:

Voor een relatie van Maxim Uitzendbureau Oisterwijk, zoeken wij een interieurbouwer. Graag komen wij in contact met ervaren en startende (opgeleid tot interieurbouwer, timmerman, houtbewerker) interieurbouwers. 

 

Over de relatie:

Een informeel middelgroot en groeiend bedrijf (circa 50 fte), die reguliere interieurbouw particulieren en zakelijk en winkelprojecten realiseert. In de werkplaats worden alle producten van tekening af geproduceerd. De montagemedewerkers buitendienst plaatsen de gerede producten in Nederland/België. Er heerst een no-nonsense sfeer en de werknemers hebben een positieve houding ten opzichte van het werk en de collega's. Initiatief nemen, meedenken, verantwoordelijk, collegiale werkmentaliteit zijn competenties die goed bij onze opdrachtgever passen evenals humor en een gezellige Brabantse sfeer. 

 

Over de functie:

Van tekening af onderdelen van en/of het gehele product vervaardigen. Dit gebeurt veelal machinaal. Inmeten, machines instellen, vervaardigen plaatmateriaal/hout op maat, afwerken van dit materiaal, eventueel incidenteel spuiten (aparte afdeling), assemblage, kwaliteitscontrole, verpakken van het gerede product en deze op locatie leggen. Deze functie verricht je zelfstandig en/of in tweetallen. Daarbij heb je contact met het nagenoeg het hele team. 

 

Over jou:

Je hebt een afgeronde MBO opleiding interieurbouw of soortgelijk. Ervaring als interieurbouwer heb je al, of opgedaan tijdens een recent doorlopen stage (starter) of je werkt nu als interieurbouwer (ervaren). Verder vind je het prettig om bij een informele werkgever te werken, waar de lijnen kort zijn en waar iedereen elkaar kent. Je helpt elkaar waar nodig en bent flexibel. Als je stressbestendig bent, is dat mooi meegenomen. Winkelprojecten hebben vaak een strakke planning. Je kunt je communicatief goed uitdrukken. Hierbij willen we opmerken dat onze opdrachtgever geen verkoper zoekt, maar een interieurbouwer die op een prettige manier communiceert en overlegt. Verder sluiten de volgende eigenschappen goed bij onze opdrachtgever aan: Pro-activiteit, zelfsturend, flexibiliteit en meedenkend. 

 

Lijkt deze functie jou een mooie nieuwe uitdaging? 

Dan laat ons dit weten. Dit kan per e-mail oisterwijk@maximjob.nl. Wil je graag een afspraak maken of meer informatie van ons ontvangen dan bel 0135219615. De contactpersonen zijn Liesbeth Verhoeven en Suzanne Couvreur. Uiteraard mag je ook vrijblijvend bij ons binnenlopen aan de Burg. Verwielstraat 3a in het centrum van Oisterwijk. We komen graag in contact met jou!


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Interieurbouwer, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden