Sinds 1970 hét uitzendbureau in
alle sectoren van de arbeidsmarkt

Functie:

Leerling monteur kunststof kozijnen

Beschrijving:

 

Voor een opdrachtgever van Maxim Uitzendbureau in in Oisterwijk zijn wij per direct op zoek naar een fulltime (hulp)monteur kozijnen voor langere duur met uitzicht op een vast contract.  

Over de werkgever: 

 

Een sterk groeiende en professionele werkgever met vele jaren ervaring op kunststof kozijnen gebied. Het betreft een MKB bedrijf met een informele werksfeer dat staat voor kwaliteit.

Over de functie:

Als leerling monteur kunststof kozijnen wordt je opgeleid voor verschillende werkzaamheden, zoals het voorzien van ramen van hang-en sluitwerk, machinaal werken e.d. 

Over jou:

Je hebt enige ervaring met het werken met je handen. Je wilt het vak om kunststof kozijnen te monteren leren. Je hebt een opleiding timmeren, interieurbouw of vergelijkbaar gevolgd.

  • Je hebt een rijbewijs B. 

  • Je hebt geen 07:00 tot 16:00 mentaliteit. 
  • Je kan goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband en je hebt wat voor elkaar over. 
  • Je kunt van jezelf zeggen dat  je technisch en verantwoordelijk bent
  • Je werkt nauwkeurig
  • Je bent flexibel.
  • Je woont in Tilburg of omliggende dorpen

 Interesse in deze functie:

E-mail jouw gegevens naar oisterwijk@maximjob.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 0135219615 en vragen naar Suzanne Couvreur of Liesbeth Verhoeven. Uiteraard kun je ook gewoon binnenlopen aan de Burg. Verwielstraat 3A in het centrum van Oisterwijk. We kijken uit naar jouw reactie.


Direct reageren

Velden met een * zijn verplicht:

Leerling monteur kunststof kozijnen, Oisterwijk
Man VrouwMaxim werkt volgens de AVG normen. Door het invullen en verzenden van dit formulier ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens bij Maxim worden bewaart voor bemiddeling, uitzenden, detachering, payroll, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid, salarisadministratie en personeelsmanagement.

Verzenden